Over mij

Ik ben geboren in 1957 en ik weet niet anders dan dat ik met nieuwsgierigheid en verbazing de wereld bezag en dat doe ik nog steeds. Ik ben een denker, maar tegelijk ook een doener waarbij het doen altijd vooraf wordt gegaan door een hoop denkwerk. Ik gebruik daarbij altijd de ingredi├źnten die op de voorpagina van deze site zijn weergegeven en probeer altijd de juiste dingen te doen. Dat anderen daarover een andere mening hebben is het voorrecht van die anderen, daar is niets aan te doen.

Muziek
Vanaf mijn vroege jeugd ben ik zeer geïnteresseerd in muziek en door de tijd heb ik mijzelf bekwaamd in muziektheorie en voornamelijk in koordirectie, iets wat ik met veel passie doe. Het muziekgenre maakt daarbij niet uit, ik ben daarin uiterst veelzijdig.

Schrijven
Schrijven is sinds mijn schooltijd een aangename bezigheid geweest en ook daarin heb ik mij bekwaamd door het juist veel te doen. Artikelen in vakbladen, redactielid voor personeelsbladen, verhalen voor schrijfwedstrijden en ook een paar boeken en heel veel niet verschenen essays en korte verhalen heb ik met veel plezier mogen produceren. Deze site gebruik ik ook om deze liefhebberij vorm te geven.

Deze website
Het bouwen van deze website zie ik als een bezigheid die gelijk is aan schilderen; ik kijk ernaar, heb een oordeel over mijn werk en pas het dan gewoon aan totdat ik er tevreden mee ben. Dat is het mooie van een eigen website; je kunt alles naar eigen inzicht veranderen. Zo kan het zijn dat er ineens dingen veranderen, maar het doel is altijd om mijn werk met de wereld te delen, ik heb heel veel arrangementen liggen die ik op deze site zal gaan zetten.


Deze website gebruikt noodzakelijkerwijs cookies. Het is mijn plicht u daarover te informeren, maar ik doe er verder niets mee. Door gewoon verder te gaan accepteert u het gebruik van de cookies.  Meer info