Kerstliedjes
deWeggeverij

Myn Lyking

Een oud Engels kerstlied.

Informatie

Myn Lyking is een 15e-eeuws lied dat Richard R. Terry (1865-1938) in 1909 in een bundel heeft opgenomen met een romantische pianobegeleiding. De tekst is in het oud-Engels en hoe dat geklonken heeft weet ik natuurlijk niet. Het is wel belangrijk dat alle koorleden dezelfde uitspraak hanteren. Ik heb er voor het koor een 2-stemmige zetting van gemaakt.
Tempo
Het lied moet rustig, als een slaapliedje worden gezongen. Het ideale tempo is ongeveer 72.

Download

U kunt hieronder de bladmuziek van dit kerstlied voor het koor en pianobegeleiding downloaden. Klik op de titel om de bladmuziek te bekijken.

Luister naar dit stuk

Hoe het stuk (zonder woorden) moet klinken hoort u in de volgende geluidsweergave.

2-stemmig (25) 3-stemmig (3) 4-stemmig (5) 5-stemmig (1) geluidsweergave 🎧 (15) Oefenen (4) Video 📽️ (2)

Deze website gebruikt noodzakelijkerwijs cookies. Het is mijn plicht u daarover te informeren, maar ik doe er verder niets mee. Door gewoon verder te gaan accepteert u het gebruik van de cookies.  Meer info