Kerstliedjes
deWeggeverij

Ding dong! Merrily on high

Een heel bekend 4-stemmig Engelstalig kerstlied.

Informatie

Ding dong! Merrily on high is een van de meest bekende Engelse kerstliederen en niet eenvoudig te zingen. Het is een vrolijk en feestelijk lied en het moet met de nodige energie a capella worden gezongen.
Tempo
Het tempo wijst zichzelf.

Download

U kunt hieronder de bladmuziek van dit kerstlied voor het koor downloaden. Klik op de titel om de bladmuziek te bekijken.

Oefenvideo’s

U kunt uw partij oefenen met de onderstaande video’s. Het zijn dezelfde als op mijn YouTubekanaal, maar dan zonder reclame. Rechtsonder het schermpje staat het icoontje om de video op schermgrootte te tonen. Druk op escape om weer naar normaal scherm terug te keren.

Ding Dong Merrily On High – Alle stemmen
Ding Dong Merrily On High – Sopranen
Ding Dong Merrily On High – Alten
Ding Dong Merrily On High – Tenoren
Ding Dong Merrily On High – Bassen

2-stemmig (25) 3-stemmig (3) 4-stemmig (5) 5-stemmig (1) geluidsweergave 🎧 (15) Oefenen (4) Video 📽️ (2)

Deze website gebruikt noodzakelijkerwijs cookies. Het is mijn plicht u daarover te informeren, maar ik doe er verder niets mee. Door gewoon verder te gaan accepteert u het gebruik van de cookies.  Meer info