Boeken
deWeggeverij

Gratis e-book de theorie van alles

In 2011 ben ik intensief bezig geweest met het idee dat ruimte en materie iets met elkaar doen. De huidige ideeën (theorieën) zijn gebaseerd op het idee dat ruimte niets is en ik heb het idee omarmd dat ruimte juist wel iets is, het bestaat immers. ‘Stel’ dat materie in de vorm van deeltjes is toegevoegd aan ruimte, dan heeft dat toevoegen effect op ruimte. Met die gedachte ben ik gaan werken en heb daarmee eigenlijk een theorie van alles geschreven. Ondertussen heb ik mijn theorie flink herzien en ben tot een beter en meer onderbouwd basisidee gekomen, misschien iets voor een nieuw boekje. Desondanks is de theorie van alles een aardig boekje geworden dat al lange tijd niet meer te koop is en daarom hier gratis te downloaden is.
Door de reacties die ik op het verschijnen van dit boekje heb gekregen heb ik het plan opgevat om de thriller Het CERN-complot te schrijven, ook hier gratis te downloaden.

Download

Dit e-book is in epub-formaat en kan op de meeste e-readers worden gelezen.

Klik hier om De theorie van alles te downloaden

2-stemmig (25) 3-stemmig (3) 4-stemmig (5) 5-stemmig (1) geluidsweergave 🎧 (15) Oefenen (4) Video 📽️ (2)

Deze website gebruikt noodzakelijkerwijs cookies. Het is mijn plicht u daarover te informeren, maar ik doe er verder niets mee. Door gewoon verder te gaan accepteert u het gebruik van de cookies.  Meer info