Retourneren

Hoe kan ik retourneren?

We hebben graag tevreden klanten en daar doen we ons best voor. Daarom mag u binnen 14 dagen retourneren onder de standaard wettelijke voorwaarden, volgens de Wet Koop op Afstand. Heeft u vragen over uw product? Bel of mail dan met de kunstenaar.

Retourvoorwaarden

U heeft een bedenktijd van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Bewaar daarom de verpakking. Het product kan alleen onbeschadigd en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten (kosten van retour verzending) voor uw rekening.

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Hoe terug sturen

1. Vraag via e-mail een retournummer aan. Vermeld hierbij je ordernummer (dat staat op de pakbon)

2. Artikelen verkeren in nieuwe staat en zijn niet gebruikt

2. Artikelen bij voorkeur in de originele verpakking retourneren
4. Het retourpakket voldoende gefrankeerd is. (u betaalt zelf de verzendkosten.)

5. Doe  a.u.b. (een kopie van) de pakbon in de doos of briefje met je naam en  ordernummer of retournummer.

6. Bewaar de trackingscode totdat de retour is afgewerkt. Het is uw bewijs dat u geretourneerd hebt.

7. Retouradres 
Bij het retournummer ontvang je ook van ons het retouradres.

8. Bij goedkeuring van de retour, wordt het bedrag van het retourneerde product +  betaalde verzend-/ betaalkosten in de order (indien van toepassing) uiterlijk binnen 14 dagen na melding van de retour, terugbetaald
9. De consument draagt het risico van retourzending in geval deze zoek raakt bij de verzenddienst (bijv. Postnl)

Opdrachten en nabestellingen zijn uitgesloten van het herroepingsrecht.